Geng 24 :: Misi Jutari

Geng 24
 
HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Penambahbaikan...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amin_3313

avatar

Posts : 117
Join date : 2009-06-27
Location : JKE, PTSB, Kulim Hi Tech

PostSubject: Penambahbaikan...   Mon Jun 29, 2009 12:47 pm

cadangan:

1. boleh tak TUan RUmah dapat meletakkan cm ikon setiap org ahli geng 24 maybe dlm bentuk icon shorcut..pastu tiap org dpt update profile n snang nk msg ke chat ke trus ke org tu/..idea bunyi cm snang tp aku tau susah gak tu..

2. ceriakan skit ngn gambar2 geng2 kte sebagai background..klu nk gambar nanti aku boleh forwardkan..
Back to top Go down
View user profile
fiza8373
Admin
avatar

Posts : 23
Join date : 2009-06-26
Age : 34
Location : Ipoh+Aloq Setaq

PostSubject: Re: Penambahbaikan...   Mon Jun 29, 2009 1:33 pm

amin, hang emel la fiza ek. hehehe.... fiza pon bukan reti sgt pon sebab menda alah ni kan free, so ada certain2 yg fix format. tengah study2 lagi neh... Smile
Back to top Go down
View user profile http://mcjutari.forumotion.net
amin_3313

avatar

Posts : 117
Join date : 2009-06-27
Location : JKE, PTSB, Kulim Hi Tech

PostSubject: Re: Penambahbaikan...   Mon Jun 29, 2009 10:16 pm

aku tak reti..penh gak aku blaja gune manual sal portal ni..pastu xde tuk guru tak jadik...hehe
Back to top Go down
View user profile
amin_3313

avatar

Posts : 117
Join date : 2009-06-27
Location : JKE, PTSB, Kulim Hi Tech

PostSubject: Re: Penambahbaikan...   Mon Jun 29, 2009 11:12 pm

mintak kawan2 sume supaya dapat JEJAK KASIH kan kwn2 kite 65 org geng 24 tu supaya dapat join the CLUB kat portal ni...asyik aku jer duk post naik boring...
Back to top Go down
View user profile
abang long

avatar

Posts : 23
Join date : 2009-06-28
Age : 45
Location : KK Sungai Petani

PostSubject: Re: Penambahbaikan...   Tue Jun 30, 2009 10:33 am

InsyAllah amin...nanti abang long usahakan..nanti abang email kan pada semua geng 24..
Back to top Go down
View user profile
afez2911

avatar

Posts : 6
Join date : 2009-06-28
Age : 31
Location : Merlimau, Melaka

PostSubject: Re: Penambahbaikan...   Tue Jun 30, 2009 11:32 am

hehehehe..jgn la merajuk..xsampai lgpun seminggu ni portal..lek aaa..nanti yg len ade la tu join..mgkin sibuk buat claim perjalanan lg kot..hehehehe
Back to top Go down
View user profile
misha

avatar

Posts : 42
Join date : 2009-07-02
Age : 31
Location : gOmBuck

PostSubject: Re: Penambahbaikan...   Mon Jul 06, 2009 3:14 pm

sabo lh amin... t ade lh tu.. dorg bz tu.. almaklumlah baru blk dr induksi...
keje mesti belambang kat atas meja tu..
Very Happy
Back to top Go down
View user profile
amin_3313

avatar

Posts : 117
Join date : 2009-06-27
Location : JKE, PTSB, Kulim Hi Tech

PostSubject: Re: Penambahbaikan...   Mon Jul 06, 2009 3:27 pm

misha wrote:
sabo lh amin... t ade lh tu.. dorg bz tu.. almaklumlah baru blk dr induksi...
keje mesti belambang kat atas meja tu..
Very Happy

ai die plak tembak aku
Back to top Go down
View user profile
BAHARUDDIN

avatar

Posts : 28
Join date : 2009-06-29
Age : 36
Location : PSAS

PostSubject: Re: Penambahbaikan...   Thu Jul 09, 2009 9:53 pm

mintak tolong...camne nak letak gambar dkt name kita tuh...aku x reti nih....anybody can help me??
Back to top Go down
View user profile
amin_3313

avatar

Posts : 117
Join date : 2009-06-27
Location : JKE, PTSB, Kulim Hi Tech

PostSubject: Re: Penambahbaikan...   Fri Jul 10, 2009 1:11 am

BAHARUDDIN wrote:
mintak tolong...camne nak letak gambar dkt name kita tuh...aku x reti nih....anybody can help me??

cek kat Profile' pastu amik 'avatar' pastu cari la link file mana ko nk kat mana2 web..

---ko right click gambar2 mana2 kat web pastu ko COPY n paste dkt url avatar tu...pehe ko dok...ko nk suh aku explain kot bahasa kelate..

..so jah nk peringat ko mu..jgn duk buh gamba pelik2 la..bereh
Back to top Go down
View user profile
BAHARUDDIN

avatar

Posts : 28
Join date : 2009-06-29
Age : 36
Location : PSAS

PostSubject: Re: Penambahbaikan...   Sat Jul 11, 2009 1:34 pm

amin_3313 wrote:
BAHARUDDIN wrote:
mintak tolong...camne nak letak gambar dkt name kita tuh...aku x reti nih....anybody can help me??

cek kat Profile' pastu amik 'avatar' pastu cari la link file mana ko nk kat mana2 web..

---ko right click gambar2 mana2 kat web pastu ko COPY n paste dkt url avatar tu...pehe ko dok...ko nk suh aku explain kot bahasa kelate..

..so jah nk peringat ko mu..jgn duk buh gamba pelik2 la..bereh

beresss...aku dan letok tuh...aku xdok gambar kontovesi...huhuhuh...
Back to top Go down
View user profile
vnaz7

avatar

Posts : 20
Join date : 2009-06-29
Age : 35
Location : KK, Sabah

PostSubject: Re: Penambahbaikan...   Mon Jul 13, 2009 10:47 pm

as'kum...geng2x 24 hours nie....sapa tahu cam ne nak resize aku ny avatar?hahahaha besar naaa lak
Back to top Go down
View user profile
fiza8373
Admin
avatar

Posts : 23
Join date : 2009-06-26
Age : 34
Location : Ipoh+Aloq Setaq

PostSubject: Re: Penambahbaikan...   Tue Jul 14, 2009 2:41 pm

sudah beres bahhhh Smile
Back to top Go down
View user profile http://mcjutari.forumotion.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Penambahbaikan...   

Back to top Go down
 
Penambahbaikan...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Geng 24 :: Misi Jutari  :: Forum McJutari :: Cadangan/Aduan-
Jump to: