Geng 24 :: Misi Jutari

Geng 24
 
HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua ..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amin_3313

avatar

Posts : 117
Join date : 2009-06-27
Location : JKE, PTSB, Kulim Hi Tech

PostSubject: Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua ..   Sat Aug 22, 2009 2:18 pm

Selamat Berpuasa...dan menyambut Ramadhan..
Back to top Go down
View user profile
abang long

avatar

Posts : 23
Join date : 2009-06-28
Age : 45
Location : KK Sungai Petani

PostSubject: Re: Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua ..   Sun Aug 23, 2009 10:45 am

Sama2...Amin....

Semoga Ramadhan kali ni membawa seribu pengertian dan bukti amalan terbaik kita untuk di persembahkan dihadapan ALLAH SUBHANAWATA'ALA...
Back to top Go down
View user profile
amin_3313

avatar

Posts : 117
Join date : 2009-06-27
Location : JKE, PTSB, Kulim Hi Tech

PostSubject: Re: Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua ..   Sun Aug 23, 2009 7:55 pm

Semoga bulan Ramadhan dapat mengurangkan bala dan musibah terhadap kita semua...sama2 la kita berdoa(ayat skima)

Dah beli baju raya lum sume(ayat tak skima) beli awal2 la wei....kang paka hak thn lps..jem..
Back to top Go down
View user profile
syedjamilrusydi



Posts : 2
Join date : 2009-08-01

PostSubject: Re: Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua ..   Mon Aug 24, 2009 12:09 pm

selamat menyambut ramadhan.....kita dah lulus lom induksi???tak dengar citer pon...
Back to top Go down
View user profile
misha

avatar

Posts : 42
Join date : 2009-07-02
Age : 31
Location : gOmBuck

PostSubject: Re: Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua ..   Wed Sep 02, 2009 9:32 am

lani fikir dlu nk puase n raya..
t pas raye baru fikir pasal result plk...
result kua bln 10 ni..
bawa bersabar ye
Back to top Go down
View user profile
sazratul

avatar

Posts : 25
Join date : 2009-07-02
Age : 35
Location : pasir gudang

PostSubject: Re: Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua ..   Mon Sep 07, 2009 9:51 am

salam ramadhan sume..huhuhu..sodih aku baca topic nih..ni la pertama kali aku x balik raya..huahuahua Crying or Very sad aku raya ngn anak aku ja kat johor..aku diperintahkan kuarantin oleh hubby aku..huhuhu..lagipun x larat aku nak drive sorg dari johor ke kedah...huukhukhuk..aku sorg ja yang punch card penuh bulan ni..huahauha
Back to top Go down
View user profile
amin_3313

avatar

Posts : 117
Join date : 2009-06-27
Location : JKE, PTSB, Kulim Hi Tech

PostSubject: Re: Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua ..   Mon Sep 07, 2009 5:27 pm

sazratul wrote:
salam ramadhan sume..huhuhu..sodih aku baca topic nih..ni la pertama kali aku x balik raya..huahuahua Crying or Very sad aku raya ngn anak aku ja kat johor..aku diperintahkan kuarantin oleh hubby aku..huhuhu..lagipun x larat aku nak drive sorg dari johor ke kedah...huukhukhuk..aku sorg ja yang punch card penuh bulan ni..huahauha

contoh pekerja cemerlang....hihi....
Back to top Go down
View user profile
misha

avatar

Posts : 42
Join date : 2009-07-02
Age : 31
Location : gOmBuck

PostSubject: Re: Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua ..   Sun Sep 27, 2009 8:46 pm

ni klu tak dpt APC tak tau lh
Back to top Go down
View user profile
sazratul

avatar

Posts : 25
Join date : 2009-07-02
Age : 35
Location : pasir gudang

PostSubject: Re: Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua ..   Sun Sep 27, 2009 9:33 pm

seram tuh,,masuk opiz sorg2..lebih seram keja ngn mamat india 2 org..lagi seraamm.apapun aku dh berjaya setllekan 3 ari tuh..caaiiyokk
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua ..   

Back to top Go down
 
Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua ..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Bazar
» blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Geng 24 :: Misi Jutari  :: It's All About Us :: Chit Chat-
Jump to: